lauantai 28. heinäkuuta 2012

Feta-kasvispiirakka


Tässä ihanan ja simppelin feta-kasvispiirakan ohje!




Ohje; pohja:
3 dl vehnäjauhoja
100 g margariinia
3 rkl vettä

täyte:
2-3 kiinteää tomaattia
1 keskikokoinen sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tlk fetakuutioita
1 pieni paprika
2 dl kasvirasvasekoitetta/öljyä
2 kananmunaa
1 tl basilikaa
1½ dl emmental-mozzarella -juustoraastetta
Maun mukaan suolaa, pippuria yms.

Kuutioi tomaatit, suikaloi paprika ja kuullota sipuli sekä valkosipuli. Valuta feta.
Voitele vuoka. Taputtele taikina vuokaan (n. 26cm halkaisijaltaan) ja esipaista pohja n. 10min 200C.
Levitä täyteainekset vuokaan. Kaada päälle kasvirasva-munaseos. Ripottele pinnalle basilikaa ja juustoraastetta.
Paista 200C alimmalla tasolla n. 35min. HUOM! MUISTA UUNIEN PAISTOEROT!
Maistettiin ja oli ÄLYTTÖMÄN hyvää!


HYVÄÄ RUOKAHALUA!
- Dr. Sugar -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)