lauantai 28. heinäkuuta 2012

Suklaamarsipaanikakut


Noniin!
Tässä on muutama kuva suklaamarsipaanilla päällystetyistä suklaakakuistamme.

Täytteenä oli vadelmamarmeladia ja kermaa, sekä kuorrutimme kakun ranskalaisella suklaakreemillä , mikä parantaa kakun säilyvyyttä. Päälle teimme ruusuja ja lehtiä, jotka kiinnitimme kakkuun suklaalla.

Tohtorit tekivät 4 samanlaista suklaista herkkua! Tässä kaksi niistä;




Ja lopuksi vielä herkullisen kreemin ohje:

RANSKALAINEN SUKLAAKREEMI

4 keltuaista
125g sokeria
1 dl vettä
250g hienonnettua, suolatonta voita
100g sulatettua tummaa suklaata
1. Vatkaa keltuaiset kulhossa vaaleaksi, paksuksi vaahdoksi.
2. Lämmitä sokeri ja vesi paksupohjaisessa kattilassa, kunnes sokeri on liennut. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua kunnes sokeri on 115C.
3. Kaada sokeriliemi vähitellen keltuaisten päälle sähkövatkaimella vatkaten. Vatkaa kunnes seos on saennut ja haalennut.
4. Vatkaa pehmitetty voi vähitellen seokseen. Lisää lopuksi sula suklaa.


-Dr.Sugar-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)