perjantai 12. lokakuuta 2012

Candy Bark, Halloween Treats Part One.

Moi!

Postailemme tässä parin viikon sisällä meidän lemppari Halloween-herkuista. Ja tässä tulee ensimmäinen (joka tosin sopii mihin vain juhlaan hieman soveltamalla!)
Candy Barkit, Rocky Roadin jenkkiläiset serkut on NIIN helppoja toteuttaa ja myös nopeita.


Mitä tarvitset;

Suklaata, 150g-200g
Karkkeja
Pähkinöitä
Tai mitä vaan lisukkeita ikinä keksitkään.

1. Sulata suklaa ja kaada se foliolla vuorattuun leipälautaseen.
2. Ripottele pinnalle haluamasi herkut.
3. Anna kovettua uudelleen jääkaapissa/pakkasessa.

Me tehtiin näitä herkkuja kahta laatua; lapsille sopivia barkeja joissa on nallekarkkeja ja suolapähkinöitä (popcornit sopisi myös mainiosti!) ja aikuisempaan makuun pistaaseja ja kuivattuja aprikooseja. Myös esimerkiksi karpalo-cashew olisi herkullinen yhdistelmä!



Palaillaan seuraavalla kerralla vähän perinteisemmissä Halloween-herkuissa!
Trick Or Treat! =)

-Dr.Sugar-


6 kommenttia:

  1. En ole ennen kuullutkaan moisista! Näitähän täytyy joskus kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kivoja ovat kun voi muokata itselleen mieluisiksi! =)

      Poista
  2. osoitteenhan te tiedättekin.. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, halloween juttuja!!! :)



    Teya

    VastaaPoista
  4. Heippa! Osaatko sanoa, kauanko nuo säilyvät huoneenlämmössä esim. pussissa tai rasiassa?

    Ihana joululahjaidea! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Huoneenlämmössä nämä säilyy aika vaihtelevasti;
      tumma suklaa & valkosuklaa säilyy parhaiten.
      Mut jos tekee jonkun ihan simppelin temperoinnin (esim. sulata 2/3 suklaalevystä ja lisää sulan suklaan joukkoon 1/3 levystä pilkottuna) avulla saa hyvin muutettua suklaan "sulavuutta" ja sen pitäisi kestää huoneenlämmössä useita tunteja :) paras tulos tulee tietty kunnon temperoinnilla ja silloin suklaasta tulee periaatteessa pysyvästi huoneenlämmön kestävää :) anteeksi jos selitys oli kamalan sekalainen :D

      Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)