sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hortensia kuppikakut - Hydrangea Cupcakes

Huomenta!

Siitä asti kun olen nämä hortensia cupcaket muutamasta blogista bongannut tuli minulle lähes pakottava tarve kokeilla niitä! :D
Ja näissä näyttävissä cupcakeissa parasta on se, että ne on oikeasti HELPPO tehdä.


Kuorrutteena toimi tälläkin kertaa hyvin pursoittuva buttercream. Itse värjäsin buttercreamin lilalla ja sinisellä, ja sen jälkeen laitoin kumpaakin samaan pursotinpussiin (kaksivärisen kuorrutteen saamiseksi). Sinistä laitoin jonkun verran vähemmän. Pursotukset tein yksitellen tähtityllalla. 



Kuppikakkujen pohjana tosiaan toimi eiliset mustikkamuffinit ja ne sopivatkin buttercreamin kumppaniksi loistavasti! Kuppikakkuihin pyrähti myös Karkkikauppa Sweetheartista saadut perhoskarkit!

Palaillaan! Huomenna Jinna 21v ! =)

-Dr.Sugar-

8 kommenttia:

  1. Ovatpa kauniita! Onnea 21-vuotiaalle :)

    VastaaPoista
  2. Upeita ja niin tyylikkäitä. Pitänee joskus kokeilla...

    Onnea Jinnalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kummallekin kommenteista ja kiitos myös onnitteluista! =)

      Poista
  3. Ohhhh, aivan älyttömän kauniita! Täytyypä tehdä näitä heti kun kerkiää. :) Kiitokset teille muutenkin ihanista resepteistä ja leipomis-vinkeistä, olen saanut äitinikin aivan koukkuun teidän blogiinne ja välillä nähdessämme keskustelemmekin innoissamme uusimmista postauksistanne! ;D Jatkakaa samaan malliin!

    P.S. Onnea 21-vuotiaalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteesta, tosi kiva että tykkäätte! :) ja kiitos onnentoivotuksesta myös! :)

      Poista
  4. Ihana koristelu! Teille on tunnustus blogissani. ;) Ideana on lähettää se blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Teillä saattaa olla tosin enemmänkin, en vain näe lukijamäärää sivuillanne.. Pahoittelut jos menee väärin, mutta tunnustus tulee kumminkin. =D

    VastaaPoista
  5. Ooh, miten kauniita ja herkullisia kuppikakkuja!

    VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)