perjantai 8. maaliskuuta 2013

Juustokakkutötteröt - Cheesecake Cones

Moimoi!

Meillä on viikonloppuna niiiiin paljon menoa, ettei leivontaa kyllä ehdi lainkaan harrastamaan ja siksi teimmekin tänään teille herkulliset juustokakkutötteröt - jotka siis valmistuu 20 minuutissa.



Ohje n.8 pientä tai 4 isoa tötteröä;

2 dl kermaa
150-200g maustamatonta tuorejuustoa (mitä enemmän laitat, sen paksumpaa massa on)
1-1½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
jäätelötötteröitä
(suklaa)
(nonparellit)

1. Kaada kerma kulhoon ja lisää joukkoon puolet sokerista. Vaahdota kerma löysäksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Lisää mukaan notkistettu tuorejuusto ja loput sokerista + vaniljasokeri. Vatkaa kuohkeaksi massaksi. Itse lisäsin tässä vaiheessa massaan vielä daim-suklaata.
3. Pursota tötteröihin tähtityllalla ja nauti!

VINKIT! 
1. Voit tehdä massan myös esim. sitruunan tai mangon makuiseen tuorejuustoon.
2. Massan sekaan voi lisätä itseään miellyttäviä aineksia marjoista suklaisiin tai pähkinöihin!
3. Itse koristelin tötteröt vielä ennen pursotusta kastamalla ne valkosuklaaseen ja ripottelemalla nonparelleja suklaan päälle.


Helppoa ja herkullista - ja päästiinpähän eroon kaapissa roikkuneista jädetötteröistä.

Ihanaa naistenpäivää ja iloista viikonloppua kaikille! :)

-Dr.Sugar-

12 kommenttia:

  1. Kiitos ihanalta kuulostavasta ja näyttävästä ohjeesta! Tätä täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eipä mitään! kiitos itsellesi kommentista! :)

      Poista
  2. Hauska idea... tuollainen jäätelökin kyllä maistuisi =)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva idea. Tässähän voisi käyttää myös tuota philadelphia-suklaatuorejuustoa. Ainakin osittain, yksin voisi olla vähän liian makeaa. Tätä täytyykin joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista! :) suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista
  5. apua, nyt tekee mieli! tää ei oo hyväks sen päälle, että lately ollut kauhee juustokakku himo...

    VastaaPoista
  6. Niin täydellisen näköisiä! Niin kuin kaikki teidän sivuilla näyttää olevan. Ihan mielellään täällä vierailee ja ihastelee tuotoksianne.

    VastaaPoista
  7. Baileys-juustokakkua oon hetken jo himoinnu, mutta nääkin näyttäis kivoilta. Hetken ajattelin yhdistäväni molemmat, mutta tässä ohjeessahan ei varsinaisesti nestettä olekaan, kun kerma vatkataan... Mikä siis neuvoksi? Taitaa tulla liian löysä massa, jos Baileysiä lorauttaa joukkoon sen verran että joltain maistuukin? Onko ihan kuolleena syntynyt ajatus laittaa joukkoon vähän liivatetta ja hetki odotella massan paksuuntumista ennen pursotusta? Vai meneekö helposti "yli", niin ettei pysty enää pursottamaan? Vaniljakreemijauheella vois tietysti onnistua, mutta en tykkää sen mausta ollenkaan! Toisaalta ihanaa, että ihmisellä ei pahempia ongelmia just nyt ole :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo liivate kuulostaa ihan hyvältä idealta! Tosin lähtisin laittamaan vaan sen yhden lehden! Ja tottakai myös tuorejuuston määrää voi lisätä että massasta tulee "paksumpaa" ! Kerro miten onnistui! :)

      Poista
    2. NAM! Laitoin kerman joukkoon yhden pussin Tazza-kaakaota, 200 g tuorejuustoa ja vajaan desin appelsiinitryffeli-Baileystä. Baileysin kiehautin (oli lapsiakin syömässä) ja siihen liuotin yhden liivatelehden. Sokeria laitoin vain ripauksen, kun oli näitä muita aineita makeutta tuomassa. Hieman liian pehmeää oli ensin pursotettavaksi, joten hetkeksi jääkaappiin ja sitten onnistui hienosti. Kiitos ohjeesta!

      Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)