sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Banaani-Maapähkinävoi Muffinit - Banana Peanutbutter Muffins

Moi!

Joskus on kiva tehdä jotain aineksista, mitä vaan sattuu löytämään kaapista. Sillä tapaa nämäkin muffinit syntyivät.


 Ohje;

3½dl vehnäjauhoja
1½dl sokeria
1½tl soodaa
1/4tl suolaa
2 banaania
1 iso kananmuna
1tl vaniljauutetta/sokeria
60g voita, sulatettuna
1dl maapähkinävoita
3/4dl maitoa
150g rouhittua suklaata

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Valmistele 12 muffinivuokaa valmiiksi.
2. Sekoita keskenään jauhot, sokeri, sooda ja suola. Siirrä syrjään.
3. Murskaa banaanit, lisää muna, vanilja, voi ja maito. Sekoita hyvin.
4. Sekoita nuolijan avulla banaanisekoitus jauhoihin. Lisää rouhittu suklaa.
5. Jaa taikina vuokiin. Paista noin 30 minuuttia tai kunnes muffinien pinta on kullanruskea. 
6. Jäähdytä & NAUTI! Itse pursotimme vielä muutaman muffinin pintaan maapähkivoita. Nam.




Mukavaa sunnuntaita! :)

-Dr.Sugar-

7 kommenttia:

  1. Nää on varmasti hyviä, tuo banaanin ja maapähkinävoin yhdistelmä on aivan ihana. Joskus pahimpaan makeanhimoon laitan vaan maapähkinävoita paahtoleivälle ja pilkon baaninia päälle ja sekin on jo ihan ok :D Tein just muutama viikko sitten maapähkinäkuorrutetta suklaakuppikakkuihin ja sain nyt vasta ne blogiin. taitaa olla kovasti pinnalla tuo pähkinävoin käyttö...

    VastaaPoista
  2. Voivoi... Kovin vaarallisen oloinen resepti meikäläiselle... Taitaa mennä kaikki kerralla :(

    VastaaPoista
  3. Jaahas, en ookaan vielä koskaan tutustunut tarkemmin tuohon maapähkinävoihin. Nyt on ehkä pakko... ;)

    VastaaPoista
  4. Maapähkinävoi on kyllä herkkua! Tosin riippuu ihan että mihin sitä käyttää! :)

    VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)