perjantai 10. toukokuuta 2013

Dr.Sugar Kodin Kuvalehdessä

Moi! :)

Pari kuukautta sitten meihin otettiin yhteyttä Kodin Kuvalehdestä ja meitä pyydettiin tekemään kakku heidän äitienpäivä-numeroonsa. Tottakai, sanoimme me! :)



Halusimme tehdä omalle tyylillemme uskollisen buttercream kakun, minkä sisälle laitoimme herkulliset suklaa-ja sitruuna-mansikkamousset.

Samaisessa jutussa komeili myös Kakkukatrin ja Vaaleanpunaisen Nonparellin upeat kakut! :)

Ilostuttakaa äitejänne näillä resepteillä! :)

-Dr.Sugar-

17 kommenttia:

  1. Bongasinkin teidät lehdestä. Hyvältä näyttää kakku :).

    VastaaPoista
  2. Voi että! Kiitos kommenteistanne :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa että pääsitte lehteen! Teidän kakku oli kaikista mielenkiintoisin! kokeiluun menee! :)

    VastaaPoista
  4. En ole kyseistä lehteä lukenut, mutta kylläpä on herkun näköinen kakku! Ja onnittelut lehteen pääsystä :)

    VastaaPoista
  5. Tuo lehti pitää ostaa jo pelkästään tämän teidän kakkuluomuksenne takia. Aivan ihastuttava kakku. Pökertyisin onnesta jos joskus itse saisin äitienpäiväkakuksi vastaavan. :)

    VastaaPoista
  6. Tyttö teki tämän kakun toissapäivänä ja voi että, kun on ihana kakku ! Just sellanen, jollasta on tähän asti saanut vain kahviloissa.
    Mitä luulet, voisko kakun tehdä pakkaseen ? Jos sitten kuorruttaisi ennen kuin laittaa pöytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Hyvä että maistui!
      Joo, kakun pystyy ilman muuta pakastamaan, muista vain jättää kostuttaminen vähemmälle, sillä kun kakku jäätyy ja sen sulattaa, se on kosteampi.

      Poista
  7. Pitäneepä käydä katsomassa vieläkö lehtihyllystä löytyy lehti ,)

    VastaaPoista
  8. Herkullisen nakoinen! Mista tahan loytaa ohjeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodin Kuvalehdessä on kakkumme ohje :)

      Poista
  9. muuten on ihan huippuohje (vaikkakin moniosainen.. :D), mutta onkohan lehdessä paistoaika pielessä? meidän uunilla ei ainakaan 35 minuuttia riitä, enemminkin on pitänyt olla 45-50 minuuttia ettei jää taikinaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moniosainen, kyllä! Mutta onneksi ohjeesta voi käyttää eri osat myös erikseen :)

      OUH! Meidän uunissamme kaksi kakkupohjaa paistui loistavasti 30 minuutissa!
      Noh, selvästi uuneissa on eroja!
      Mukava kuitenkin kuulla että kakku onnistui vaikkakin paistoaikaa piti lisätä! =)

      Poista
  10. Ehdottomasti monimutkaisin kakku, jonka olen koskaan tehnyt, mutta palkitsi vaivan. Loistava resepti ja lopputulos, kakku aivan jymymenestys, ohje konditoriatasoa. Kiitos! ps. paistaa piti tosiaan 50 minuuttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!
      Paistoittehan kaksi kakkupohjaa kuten ohjeessa mainittiin?
      Minun oli pakko eilen kokeilla uudelleen tämän ohjeen tekoa, kun oli tullut kyselyitä paistoajasta ja jälleen kakkupohjat paistuivat uunissa 30 minuutissa! :O
      Mutta kiitos kovasti kehuista ja käytä toki kakun osia erikseen toisissa kakuissakin! :)

      Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)