lauantai 28. syyskuuta 2013

Suosikkireseptit

Heippa kaikille!

Cityconin kauppakeskusten ja Dr.Sugarin Hurmaavin resepti - kisaan on facebookissa kertynyt paljon toistaan herkullisempia reseptejä ja ajattelimmekin esitellä omat suosikkimme joukosta!


A-L - Minttusuklaamuffinssit

Minttu ja suklaa on sellainen combo, että sitä voisi yhdistellä loputtomiin. Tässä reseptissä minttuinen maku tulee pätkis-suklaista ja sehän passaa! Nam!
Danskuh - Mudcake Muffinssit

Mudcake on niin hyvää, mutta aika tuhtia! Loistava idea tehdä ison kakun sijasta pieniä. Koristelukin on niin kaunis! Tämäkin herkku menee kokeilulistalle! =)Riina - Porkkana Unelma


Porkkanakakku on myös meidän, kuten varmasti usean muunkin kestosuosikki. Jokin siinä mausteisessa herkussa viehättää! Ja se kuorrute! Riinan resepti on kaunis ja tätä resepti tulee varmasti kokeiltua! ;)- - -

Ihania reseptejä, ja tässä oli vain kolme esimerkkiä!
Tottakai haluamme nähdä lisää reseptejä kisassa, joten vielä on aikaa lisätä omanne kisaan ja päästä kisaamaan upeasta KitchenAidista!
Ja vaikka ette omaa reseptiänne kisaan laittaisikaan, muistakaa ihmeessä äänestää muiden reseptejä, sillä kaikkien ääniä antaneiden kesken arvotaan 50€ lahjakortteja!

Tästä kilpailusivuille;
(kisaan pääset tykkäämällä kauppakeskuksen facebook sivuista)


Osallistukaa! =)

-Dr.Sugar-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)