perjantai 31. tammikuuta 2014

Healthy Yogurt Popsicles - Terveelliset jogurttipuikot

Heihei!

Kesä ei ehkä (todellakaan) ole vielä täällä, mutta kesän maut saa silti taiottua resepteihin mukaan.
Kysyimme minkälaisia reseptejä haluaisitte nähdä blogissamme jatkossa ja moni liputti simppeleiden ja nopeiden reseptien puolesta.
Tässä yksi mikä ei vaadi vaivaa lähes ollenkaan!


Ohje (4 puikkoa) ;

2 ½ dl maustamatonta jogurttia tai rahkaa
1 dl maitoa
2 rkl hunajaa
kourallinen marjoja, hedelmiä, mysliä
(vaniljatahnaa)

1. Sekoita jogurtti, maito ja hunaja yhteen. (+vaniljatahna)
2. Kääntele joukkoon hedelmät/marjat.
4. Kaada mehujäävuokiin. Myös silikoniset muffinivuoat sopii loistavasti! Peitä vuoat foliolla ja laita tikut folion läpi pystyyn vuokiin.
5. Pakasta vähintään 8 tunnin ajan!
6. Huuhdo vuokia kuuman veden alla kunnes saat irrotettua puikot vuoista.


Helppoa ja hyvää. 
Ja makuja kun on monia, voit käyttää myös maustettuja rahkoja ja jogurtteja. Yksi raikas vaihtoehto makuihin on myös kurkku. Resepti on paras kesäiltoja viilentämään, mutta kyllähän jäätelö (tai hieman terveellisempi vaihtoehto) maistuu vuoden ympäri! :)

-Dr.Sugar-

6 kommenttia:

 1. Juuri tällaiset ohjeet ovat tervetulleita niiden hieman vaativimpienkin ihanuuksien joukkoon. :) Kiitos! lähdenkin täyttämään pakastimen jogurtilla. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä herkkuja ja paljon terveellisempää kuin jäätelö. Maistuisi varmasti lapsillekin :)

  VastaaPoista
 3. !!! Huolimatta siitä, että kello näyttää 03:34, mun on aivan pakko saada testata noita hetiheti! Ehkä olis herätykseen mennessä jo melkein valmiita...;) kiitokset muistakin herkkuresepteistä ja laadukkaista kuvista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Nämä kyllä ihanasti viilentävät ja osaan kuvitella että kesällä tulee tehtyä tiuhaan tahtiin! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vaniljatahna, vapaasti suomennettuna, on siis aidosta vaniljasta valmistettu tahnamainen "mauste". Löytyy joistakin paremmin varustelluista kaupoista ja ainakin Punnitse ja Säästä-liikkeestä nimellä Vanilla Bean Paste. Tilalla voi toki käyttää vaniljasokeria tai vaniljauutetta, mutta tahnasta saa intensiivisemmän maun. Toki reseptiin voi myös kokeilla lisätä ihan "tuorettakin" vaniljaa :--)

   Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)