maanantai 6. tammikuuta 2014

White Chocolate Buttercream - Valkosuklaavoikreemi

Moi!

Hakusanojen perusteella blogiimme tulee eniten kävijöitä osumalla 'buttercream' joten laitetaanpas tähän reseptiä hiukan erilaisesta ja silti todella helposta reseptistä!
Tällä herkulla kuorruttaa noin 10-12 kuppikakkua tai pienen 15-18cm kakun!


Ohje;

90 g valkosuklaata
175 g voita
1 tl vaniljasokeria
3 ½ dl tomusokeria

1. Sulata valkosuklaa. Anna jäähtyä hetki.
2. Vaahdota voi ja vaniljasokeri sileäksi. Lisää joukkoon valkosuklaa ja vatkaa ne sekaisin.
3. Lisää vähitellen tomusokeria, kunnes seos on kuohkea.
4. Pursota tai levitä!

Tätä kreemiä on helppo käsitellä ja se sulaa suussa. Ja sitä kuitenkin kysyvälle, se on makeaa :)

-Dr.Sugar-

6 kommenttia:

  1. Tää kuulostaa juuri sellaiselta mitä on pakko kokeilla jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  2. Oi kuullostaa ja näyttää niin herkulliselta:) Löysin tänne blogiin ihan sattumalta ja jään kyllä seuraileen niin ihanan olonen tää♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) tervetuloa herkuttelemaan!

      Poista
  3. Ei voi olla pahaa :p

    VastaaPoista
  4. Heippa! Onnistuuko pastaväreillä värjääminen helposti?

    VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)