sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Chocolate Pistachio Muffins - Mehevät suklaa-pistaasimuffinit

Moikkamoi!

Suklaa ja pistaasi on ihana, ellei jopa täydellinen yhdistelmä. Ja me yhdistimme ne muffineihin. Moni tykkäsi meidän pistaasi-valkosuklaa muffineista, joten tällä kertaa kokeilimme yhdistää suolaiset pistaasit makeaan maitosuklaaseen. Herkullista!


Ohje 12 kpl;

4 dl erikoisvehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljatahnaa (tai 2 tl v.sokeria)
1 kananmuna
2 dl ranskankermaa
1 dl maitoa
1 dl sulaa voita
200g suklaata, rouhittuna
1½ dl pistaaseja, rouhittuna

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sihtaa yhteen kuivat aineet. 
2. Sekoita toisessa kulhossa yhteen kananmuna, maito, vanilja, voi ja ranskankerma.
3. Kääntele kuivat aineet hellästi toisen seoksen joukkoon.
4. Lisää joukkoon desi pistaaseista ja puolet suklaasta.
5. Jaa muffinivuokiin täyttäen ne yli puolenvälin. Lisää pinnalle loput pistaaseista ja suklaista. Paista 15-20 minuuttia uunin keskitasolla.
6. Anna jäähtyä ja nauti!



Nämä muffinit on ihanan meheviä ja ranskankerman tuoma mehukkuus säilyy seuraavaankin päivään ja väitämmekin että seuraavana päivänä muffinit on jopa parempia!

-Dr.Sugar-

4 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana herkku, näitä pitää kokeilla ehdottomasti =)

    VastaaPoista
  2. On muuten harvinaisen herkullisen kuuloinen resepti. Tekisi mieli koittaa gluteenittomana!

    VastaaPoista
  3. Mahtava yhdistelmä, toimii varmaan vallan mainiosti! :)

    VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)