torstai 10. huhtikuuta 2014

Haluatko mukaan kirjajulkkareihin?

Heippa taas kaikille!

Kirja ilmestyy pian kauppojen hyllyille ja kirjaa juhliaksemme olemme järjestäneet pienet julkkarijuhlat Karkkikauppa Sweetheartissa Helsingissä 29.4.14.
Ja koska kirjaa ei olisi ilman teitä lukijoitamme, ajattelimme pistää pienen arvonnan käyntiin.
Ajattelimme arpoa kahdelle ihanalle lukijalle paikat juhlista sekä kirjat kouraan juhlien jälkeen!Joten pitemmittä puheitta, arvontaan voit osallistua kommentoimalla miksi juuri SINÄ, lukijamme, ansaitset paikan meidän julkkarijuhlissa ? :)

Aikaa osallistua arvontaan on sunnuntaihin 20.4.14 klo 18.00 saakka. Jättäkää nimimerkkien lisäksi sähköpostiosoitteenne, jotta saamme onnettaren suosiessa teidät kiinni. Tilaisuus on K-18.

(laitamme voittajille kutsut juhliin arvonnan jälkeen)

Onnea kaikille! :--)

13 kommenttia:

 1. no haluan ehdottomasti mukaan! ruoanlaitto on minulle aina ollut tapa yllättää ja osoittaa rakkautta elämäni tärkeille ihmisille ja leivonta, jonka iloihin olen viime aikoina mm. teidän ansiosta tieni löytänyt, on siihen mitä mainioin tapa josta haluan oppia hurjan paljon lisää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin: ja yhteystiedot ovat undertheandalusiansun@gmail.com

   Poista
 2. Haluan olla mukana kirjan julkistamisessa ja tahdon ehdottomasti tämän kirjan. ;) Insipiroidun blogin kuvista ja alkaa tehdä heti itsenikin mieli leipoa <3

  VastaaPoista
 3. Nyt oli pakko kommentoida! Amerikkatyyppiset leivokset, kuten cupcaket, brownies/blondies ja cookiet ovat ehdottomia lemppareitani leivonnassa ja syödä myös ;) Odotan innolla kirjaanne, olisi mahtavaa saada se. Ja huippua, että julkistamisbileet on Sweetheartissa:) sähköpostiosoitteeni on mars.ipa@hotmail.com
  t. nella

  VastaaPoista
 4. Mukana ollaan :) liisakirikal@msn.com

  VastaaPoista
 5. Täällä "kollega" (ammattia vaihtanut), joka kaivatessaan jotakin ihanaa jolla yllättää ystäviä, harrastusporukkaa, perhettä tai rakkaitaan tulee ensimmäiseksi kaivelemaan tätä aarrearkkua. karvinen.katariina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Herkkupepuksi pienestä pitäen kutsuttu ilmoittautuu sydän ja koko herkkusuu innolla arvontaan. Rakastan herkkuja kaikissa muodoissaan. Amerikkalaiset leivokset suurin intohimoni mm.Peanut Butter juustokakku, mitä enempi on parempi on mottoni.Kevyt kakku ei ole minun juttu. Tuo kirjahan huutaa hyppysiini. <3 Ilolla mukana arvonnassa aurinkoisin terv. Tiia tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Siis pakkohan sitä on olla mukana arvonnassa. Intohimoinen kotileipori ilmoittautuu mukaan. Haluan kirjan ja mukaan kekkereihin, tietysti. ; )

  Terkuin Pirjo Porvoosta

  pirjo.gustafsson@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Rakastan leipomista ja ruuanlaittoa, erityisesti kaunis koristeleminen kiinnostaa kovasti. Teiltä siihen onkin saanut hirmuisesti ideoita ja vinkkejä! Kirjan haluaisin ehdottomasti saada, sillä inspiraation lähteitä ei ole koskaan liikaa! :) Lisäksi tämä julkistamistilaisuus olisi loistava "tekosyy" lähteä käymään siellä isossa cityssä, kun itse olen pienen kaupungin tyttöjä ja suurissa kaupungeissa tulee käytyä aivan liian harvoin. Ja mikäs sen parempi syy lähteä kuin teidän kirjan julkistaminen, tämän kirjan haluan ehdottomasti saada hyppysiini!

  deardiaryfi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Itse olen myöhässä osallistumaan kirjajulkkariarvontaan, mutta haluan onnitella kirjaprojektista :). Kirja kuulostaa lupaavalta!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille osallistujille! Kutsut lähetetty parille onnekkaalle sähköpostilla! :)

  VastaaPoista
 11. Mahtava kirja, eilen tuli postissa! Kiitos!!! :)

  Teija

  VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)