tiistai 24. helmikuuta 2015

Marianne kuorrute

Hellou!

Nyt siis minttusuklaamuffineiden päällä olleeseen kuorrutteeseen.
Helppo ja herkullinen kuorrute - määrä riittää noin 12 kuppikakkuun tai pieneen kakkuun (15-18cm).



Ohje;

100 g valkosuklaata
175 g voita
1 tl vaniljasokeria
3 ½ dl tomusokeria
1 rkl minttulikööriä/minttuviinaa/minttuaromia
marianne rouhetta (itse murskasimme 10 karkkia)

1. Sulata valkosuklaa ja murskaa mariannet (tai käytä valmista rouhetta). Anna jäähtyä hetki.
2. Vaahdota voi ja vaniljasokeri sileäksi. Lisää joukkoon valkosuklaa ja vatkaa ne sekaisin.
3. Lisää vähitellen tomusokeria, kunnes seos on kuohkea. Sekoita lopuksi joukkoon minttulikööri ja mariannerouhe. 
4. Pursota tai levitä muffineiden tai kakun päälle.


-Dr.Sugar-

1 kommentti:

  1. oijoi, kuulostaa hyvältä. Testaan seuraaviin kuppikakkuihin!

    VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)