lauantai 29. lokakuuta 2016

Kurssit


Jos macaron-leivokset tuottaa teille päänvaivaa, niin nyt olisi mahdollisuus päästä harjoittelemaan meidän ja Kakkukatrin oppiin kursseille, jotka järjestetään Helsingissä, Hellapoliisin tiloissa 13.11 & 20.11.2016. Kurssilta lähdet sekä reseptit että taidot kourassa, sekä tietenkin kurssilla tehtyjä macaronseja rikkaampana. Ja kurssille voi tulla ihan vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin leipurit - tarkoituksena on oppia uutta! Annin Uunissa-verkkokauppa on myös yhtenä kurssiemme sponsorina, joten kurssin jälkeen on myös mahdollista ostaa kurssilla käytettyjä tarvikkeita. Eli pääsette heti kotonakin kokeilemaan macaronsien tekoa!


Kurssilla opit sekä macaron-kuorien että täytteiden teon, sekä hyödyllisiä vinkkejä värjäämisestä ja maustamisesta.
Kurssit kestävät n. 4 tuntia (12-16) ja kurssin aikana tarjotaan kevyttä syötävää ja juotavaa.


Varaa siis paikkasi sähköpostitse; leivontakurssit@gmail.com

Pysykäähän muuten kuulolla, muitakin kursseja tulossa joulukuussa! :)

Yhteistyössä;Meira

-Dr.Sugar-

5 kommenttia:

 1. Harmillisesti en pääse aikataulujen puitteissa osallistumaan kumpaankaan... :( Onkohan teille tulossa tammi/helmikuussa kursseja joista ilmoitettaisiin jo ennen joulua... voisin ostaa kurssin lahjaksi itselleni sekä kaverilleni... :)
  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa omaa aikatauluamme! (meillä on myös kaksi kurssia joulukuussa) Mutta jos tulee, niin varmasti ilmoitamme reilusti ennen joulun pyhiä!

   Poista
  2. Löytyykö joulukuun kursseista jostain lisätietoja?

   Poista
  3. Tarkemmat tiedot tulee ensi viikon aikana, mutta kurssit tulevat olemaan Drip Cake kurssi 4.12 ja 11.12 joulumakeiskurssi, missä tehdään syötäviä joululahjoja :)

   Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)