keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Mörkötikkarit


Nyt todella helppoon reseptiin, mitkä sopii ihanasti tuleviin halloweenjuhliin ! Frankensteinin hirviön näköiset tikkarit koostuu isoista vaahtokarkeista ja vihreistä Candy Melts-napeista. Ne ovat sen verran helppoja tehdä, että myös lapset voi ottaa mukaan niiden näpertelyyn!

Tarvitset;

- Isoja vaahtokarkkeja
- Ruskeita strösseleitä / tummaa suklaata
- Ruokaöljyä

+ osassa käytimme "ruuveina" luukoristerakeita

1. Paina pillit vaahtokarkkien sisälle. Sulata Candy Meltsit, jos suklaa tuntuu liian paksulta, voit lisätä ruokaöljyä sen sekaan jonkun verran sulatuksen aikana (me lisäsimme n.2 tl).
2. Dippaa vaahtokarkkitikkarit suklaassa, anna ylimääräisen suklaan valua pois ja dippaa tikkarin pää strösselissä ja asettele silmät paikoilleen. Koska störsseli peittää pään, voit asettaa ne kuivumaan päälleen leivinpaperille. Jos strösselin sijaan käytät hiuksina tummaa suklaata, dippaa tikkarit suklaassa vasta kuin vihreä päällinen on jähmettynyt ja nosta ne kuivumaan pystyasentoon.
3. Anna jähmettyä kunnolla ja tarjoile! Jos haluat voit piirtää jähmettyneeseen suklaaseen myös suut joko elintarviketussilla tai suklaalla pursottamalla.

Tuttuun tapaamme halusimme myös ekstravärikkäitä mörköjä ja teimme niistä diskoversiot värikkäällä strösselillä! Hauskoja! :)
Eikö olekin suloisia? Ja todella helppoja väsätä! Ja tietenkin eri värisiä candy meltsejä kokeilemalla näistä saa vaikka minkä värisiä. Tosin näissä käytetty Caramel Apple Candy Melts oli ihanan tuoksuista ja makuista, joten suosittelemme sitä! :)

Tuotteet saatu Anninuunissa.com-verkkokaupasta

Muistakaa katsoa myös vanhat halloween reseptimme täältä. Ja älkää huoliko, lisää on tulossa :)

-Dr.Sugar-

8 kommenttia:

  1. Eikä! Aivan mahtavia!! :D Itsekin olen jo täysillä suunnittelemassa Halloween-herkkuja...
    xIida
    p.s.Jos kiinnostaa, olisi tosi kiva jos ehtisitte vilkaisemaan mun blogia, northboundkitchen.wordpress.com! :))

    VastaaPoista
  2. Hauskan näköisiä, ja söpöjä :) Onpa muuten hyvä idea käyttää vaahtokarkkeja tällaisissa, helppo ja nopeaa! :)

    VastaaPoista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)