sunnuntai 6. marraskuuta 2016

#meollaanfoodlover


Tänään piti tulla resepti lakritsi-suklaakakkuun, mutta saatte odottaa sitä vielä hetken, sillä täältä iskee informaatiota ;). Ehkä huomasittekin että blogimme boksista vaihtui pois Blogiringin logo ja tilalle tuli Foodlover-palkki. Eli ollaan mukana vastikään avatussa Indiedaysin ja Blogirinkin yhdistymisen ansiosta muodostuneessa saitissa Foodlover.fi :) sieltä löytyy muitakin herkullisia blogeja luettavaksi, kun puolestaan Lifie.fi jakaa kaikki mahtavat lifestyleblogit.


Meidät haastettiin kertomaan muutamat omat lemppariblogimme saitilta ja tässä niitä tulee.
Ehkä tekin saatte uutta seurattavaa, tosin veikkaamme että moni on jo teille tuttuja ;)

Kakkukatri - ihan ensimmäisenä täytyy mainita oma ystävä ja (hehe) entinen (välillä vähän nykyinenkin) pomo Katri. Katrin blogia on seurattu jo niin monta vuotta ettei edes pysy laskuissa mukana. Kaikki reseptit on niin herkullisia ja toimivia, ja kuvat kauniita. Katri on ihan ässä!
Resepti mitä kannattaa kokeilla: Banaani-kinuski macarons

Annin Uunissa - jatketaan ystävä-teemalla. Annin blogi on niin ihanan raikas ja nuorekas. Kaikki kuvat on ihanan värikkäitä ja reseptit herkullisia. Anni jakaa myös rakkautemme kaikkeen pastelliseen ;) Anni on myös meidän silmissä ihan mahtava markkinointiguru ja upea yrittäjä. Oottehan vieraillut jo Annin verkkopuodissa?
Resepti mitä kannattaa kokeilla: Punaherukka-suklaatryffelikakku

Unelmaa Leipomassa - Hanna tuli tutuksi ihan ekana telkkarista ;) ja Hannan makumatkaa on tullut seurattua suunnilleen blogin alusta saakka. Blogissa on aina toinen toistaan herkullisempia reseptejä ja ihanan rento meno :) tykätään kovasti!
Resepti mitä kannattaa kokeilla: LBI:illan voittokakku

Peggyn pieni punainen keittiö - sitten siirrytään ruokaan. Peggy on ihan meidän ruoanlaittoidoli, jo pelkästään sen puolesta että Peggy jaksaa ilahduttaa niin pirteillä kuvilla instagramin puolella. Peggyn tyyli on ihanan rennon rempseä ja kuvat niin ihanan värikkäitä että ihan mieli piristyy. 
Resepti mitä kannattaa kokeilla: Igorin kana

Viimeistä murua myöten - uusin tuttavuus. Saaralla on taito ottaa toinen toistaan kauniimpia kuvia ja reseptit vaikuttaa kaikki niiiiiiiiin herkullisilta (kaksi iitä ei riittänyt kuvaamaan). Siis kurkatkaa oikeasti Saaran kuvat, mielettömiä!
Resepti mitä kannattaa kokeilla: Grillatut avokado-pinaatti-juusto sandwichit (...siis voi juku!)Siinä oli meidän muutamat lempparit (olisi ehkä voinut mainita vielä muutamia lisää, ja sitten vielä muutamia...).
Joko omat lempparit on löytyneet? Suosittelen kurkkaamaan kaikki muutkin herkulliset blogit!

-Dr.Sugar-

4 kommenttia:

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)