sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Banaani-suklaamuffinit



Banaani ja suklaa on yksi herkullisimmista yhdistelmistä ja tähän reseptiin saa katoamaan ne pöydällä odottelevat tummentuneet banaanit. Nämä banaani-suklaamuffinit ovat herkullisen pehmeitä ja kuohkeita ja ne tekee puolessa tunnissa :) Muffinit ovat herkullisia sellaisenaankin, mutta suosittelemme kokeilemaan niitä mausteisina, lisäämällä kanelia ja kardemummaa! :)




Banaani-suklaamuffinit ohje;

2 ylikypsää banaania
2 dl öljyä
2 kananmunaa
200g maitosuklaata
1 dl fariinisokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
(1 tl kardemummaa)
(1 tl kanelia)

1. Sulata puolet suklaasta mikrossa tai vesihauteessa ja rouhi toinen puolikas satsista. Valmistele muffinipelti ja vuoat.
2. Heitä tehosekoittimeen banaanit, sokeri, öljy ja kananmunat. Sekoita ainekset tasaiseksi.
3. Lisää joukkoon lämmin, sula suklaa. Sekoita.
4. Kaada taikina kulhoon ja lisää siihen leivinjauhe, kaakaojauhe sekä vehnäjauhot hellästi käännellen. Lisää vielä mausteet.
5. Lisää viimeisenä rouhittu suklaa ja jaa taikina 12 muffinivuokaan. Paista 200 asteessa noin 15-20 minuutin ajan.



Herkullista!

-Dr.Sugar-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)