maanantai 23. tammikuuta 2017

Ruusumarengit



Marengit on helppo herkku ja tällä kertaa päätimme myös täyttää ne. Ihanat ruusumarengit sopii niin lahjaksi kuin omaankin juhlapöytään. Ja väriä vaihtamalla ne sopii joka vuodenaikaankin. Omamme väritimme tietenkin ystävänpäivä-teemaan sopiviksi ;)





Ohje marenkiin on sama vanha ja löytyy tästä. Tietenkin sillä erotuksella, että pursotimme marengin ruusujen muotoon. Se onnistuu parhaiten kuusisakaraisella tähtityllalla!

Ganache;

1 dl kuohukermaa
200g suklaata
nokare voita
1. Pilko suklaa rouheeksi lämmönkestävään kulhoon.
2. Kiehauta kerma ja kaada se suklaarouheen päälle. Anna olla muutama minuutti.
3. Sekoita sekaisin ja huolehdi ettei jää paakkuja. Lisää pieni nokare kylmää voita.
4. Laita kylmään kunnes massa on paksuuntunut pursotettavaksi.
5. Etsi marengeille parit ja pursota täytettä ja paina kannet yhteen.



Valloittavan suloisia <3 värien vaihtamisen lisäksi, näitä marenkeja voi muunnella maustamalla niitä  aromeilla!

-Dr.Sugar-

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania! Eipä ole tullut mieleenkään tehdä ruusumarenkeja. Kauniita ovat, pitää testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelemme kokeilemaan! 😊😊

      Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)