sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Kirja tulossa!


Moikka!

Nyt se ehkä isoin syy miksi blogia on päivitetty vähän hiljaisempaan tahtiin... minä ja ihana instagramissa vegaaniherkkuja taiteileva Johanna (vie_kielen) olemme puuhailleet yhteisen kirjaprojektin parissa. Ja kuten osa ehti instagramista jo huomatakin, kirja tulee olemaan vegaaninen, gluteeniton ja kokonaan ilman valkoista sokeria! :) kuitenkaan mausta ei olla tingitty tipan vertaa ja herkkureseptit on ainakin oman kielen vienyt mennessään. Ja koen olevani vaikea yleisö ;)

Projekti alkoi loppukeväästä, kun otin yhteyttä Johannaan ja melko pian aloimmekin suunnitella, toteuttaa ja kuvailla vegeherkkuja! Pysykää siis kuulolla, lisätietoja, kuvia ja tunnelmia kirjan teosta on tulossa! <3 mutta mm. kuvan pannarit tulee löytymään kirjasta!

Mutta suinkaan tämä ei ole ollut vuoden ainut kirjaprojekti... vietin elokuussa ihanat pari päivää kuvaten Espoon marttojen upeaa reseptikirjaa! Siitäkin lisää myöhemmin! <3

Mieletön syksy meneillään, kiitos teillekin siellä ruudun toisella puolella kärsivällisyydestä ja tsempeistä, olette mahtavia <3 teitäkin tullaan taas hemmottelemaan mm. joulukalenterilla! Pus!


-Dr.Sugar-

4 kommenttia:

 1. Oho, onnittelut jo nyt, mahtavasta ideasta. En malta odottaa, että näen mitä herkkuja kirja tulee sisältämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari 😍 täällä on harjoiteltu ja testailtu paljon uutta! 😊 ja löydettyä uusia lemppareita ja muokattu vanhoista lemppareista sopivia! Ihana projekti 😊

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Elina 😊 ollaan saatu todella paljon inspistä vegeruokavalioon, joten miksei sitä toisi myös leivontaan! 😘

   Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)