tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post623497203446544792..comments2023-07-21T11:50:21.203+03:00Comments on Dr. Sugar: VappumarengitAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-81104885697119817082017-06-02T15:52:18.244+03:002017-06-02T15:52:18.244+03:00HyvĂ€ kuulla! đ meillĂ€ taas 5min on melkein liian ...HyvĂ€ kuulla! đ meillĂ€ taas 5min on melkein liian kauan! Sokeri ehtii joskus jopa vĂ€hĂ€n ruskistua reunoilta! Eli ilmeisimmin erittĂ€in uunikohtaista! đ mukavaa viikonloppua!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-61698320085694747122017-06-02T15:45:31.132+03:002017-06-02T15:45:31.132+03:00Todella hyvĂ€ resepti! Marengeista tuli maukkaita j...Todella hyvĂ€ resepti! Marengeista tuli maukkaita ja sopivan sitkeitĂ€, ja pysyivĂ€t koossa myös tikkari-mallisina. <br />Ainoastaan tuo 5 min. ei riittĂ€nyt alkuunkaan sokerin kuumentamiseen, mutta jaksoin kyllĂ€ odottaa kauemminkin. :D<br /><br />Iso peukku tĂ€lle!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-59843118791681007962017-04-28T07:30:09.665+03:002017-04-28T07:30:09.665+03:00Mahtavaa, kiitos reseptistĂ€! Olin juuri ajatellut ...Mahtavaa, kiitos reseptistĂ€! Olin juuri ajatellut ettĂ€ haluaisin tehdĂ€ vappuna vĂ€rikkĂ€itĂ€ marenkeja ja tĂ€mĂ€ resepti tuli kuin tilauksesta!đMelissahttps://www.blogger.com/profile/06495923370153350411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-67994201211586805842017-04-11T18:54:38.914+03:002017-04-11T18:54:38.914+03:00Mahtavaa! Ja kyllĂ€ olemme, meillĂ€ onnistui hyvin ïżœ...Mahtavaa! Ja kyllĂ€ olemme, meillĂ€ onnistui hyvin đAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-41113046049394614512017-04-11T16:35:22.688+03:002017-04-11T16:35:22.688+03:00Heis! Testasin nĂ€itĂ€ viime kesĂ€nĂ€ ja tykkĂ€sin tosi...Heis! Testasin nĂ€itĂ€ viime kesĂ€nĂ€ ja tykkĂ€sin tosi paljon lopputuloksesta. Ootteko testanneet, toimiiko myös isommassa mittakaavassa, eli mitĂ€ tapahtuu jos massasta tekee yhden ison marengin pavlovaa varten?Essihttps://www.blogger.com/profile/05679157423811136659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-82923677963336338762017-02-03T23:23:04.094+02:002017-02-03T23:23:04.094+02:00Tiiviisti sĂ€ilytettynĂ€ marengit sĂ€ilyy parista vii...Tiiviisti sĂ€ilytettynĂ€ marengit sĂ€ilyy parista viikosta pariin kuukauteen đAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-86316117742054549092017-02-03T22:46:57.097+02:002017-02-03T22:46:57.097+02:00Kauanko marengit sĂ€ilyvĂ€t hyvinĂ€? Kauanko marengit sĂ€ilyvĂ€t hyvinĂ€? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-67859972353870034922017-01-24T10:54:44.652+02:002017-01-24T10:54:44.652+02:00Voi, mutta hienompi sokeri "sulaa" helpo...Voi, mutta hienompi sokeri "sulaa" helpommin marenkivaahtoon đAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-32622040736876863842017-01-24T10:52:28.004+02:002017-01-24T10:52:28.004+02:00voiko kayttaa normaali sokeriakin?voiko kayttaa normaali sokeriakin?anneli kyriacouhttps://www.blogger.com/profile/01144632502736024160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-30570682721962565462016-04-29T08:32:53.411+03:002016-04-29T08:32:53.411+03:00SiinĂ€ voisi olla syy mahdollisesti! NĂ€istĂ€ pitĂ€isi...SiinĂ€ voisi olla syy mahdollisesti! NĂ€istĂ€ pitĂ€isi tulla sitkeitĂ€ sisĂ€ltĂ€! Jos tuntuu ettei marengit kypsy, voi joko lĂ€mpötilaa nostaa (max 125c) tai jĂ€ttÀÀ ne paiston jĂ€lkeen jĂ€lkilĂ€mmölle uuniin vielĂ€ toiseksi 40-60 minuutiksi. đ toivotaan ettĂ€ onnistuu! đAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-75896814369731737062016-04-29T08:16:30.038+03:002016-04-29T08:16:30.038+03:00Voisiko vika olla siinĂ€ ettĂ€ paistoin nĂ€mĂ€ ritilĂ€n...Voisiko vika olla siinĂ€ ettĂ€ paistoin nĂ€mĂ€ ritilĂ€n pÀÀllĂ€ leivinpaperilla? Pellin kanssa lĂ€mpö todennĂ€köisesti olisi tullut paremmin myös pohjasta. KyllĂ€hĂ€n ne lopulta sitten irtosivat :D<br /><br />Onko tĂ€llĂ€ reseptillĂ€ marengin koostumuksen tarkoitus olla lĂ€peensĂ€ rapsakka vai pitĂ€isikö jÀÀdĂ€ sitkeĂ€ksi sisĂ€ltĂ€? <br /><br />Taidan kokeilla tĂ€nÀÀn uudestaan pellin kanssa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-85175603175796512612016-04-29T01:28:38.480+03:002016-04-29T01:28:38.480+03:00Oooh, mikĂ€hĂ€n siinĂ€ voi olla? MeillĂ€ oli ensimmĂ€in...Oooh, mikĂ€hĂ€n siinĂ€ voi olla? MeillĂ€ oli ensimmĂ€inen satsi juuri tuon verran uunissa ja toinen satsi vĂ€hĂ€n kauemmin (eivĂ€t mahtuneet samaan aikaan). Tosiaan uuneissahan on kovinkin paljon eroja, mutta standardi on tuo 100 astetta marengeille (joskus jopa vĂ€hemmĂ€n). Toivottavasti kuitenkin onnistui!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-26099666151518126192016-04-28T21:21:10.836+03:002016-04-28T21:21:10.836+03:00Mulla on ollut marengit kohta 2 tuntia uunissa ja ...Mulla on ollut marengit kohta 2 tuntia uunissa ja vielĂ€kÀÀn eivĂ€t irtoa paperista... Tehoton uuni vai jotain muuta kenties? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-9555381323327012342016-04-28T16:12:42.380+03:002016-04-28T16:12:42.380+03:00Samalla ohjeella teen yleensĂ€ marengit ( yli 35v) ...Samalla ohjeella teen yleensĂ€ marengit ( yli 35v) mut toi vĂ€rjĂ€ys on uutta pitÀÀpi testata..TOFFEhttps://www.blogger.com/profile/12618710287347023905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-61495766903210834452016-04-25T14:30:48.233+03:002016-04-25T14:30:48.233+03:00Oiii, miten ihanan nĂ€köisiĂ€... ja varmasti myös he...Oiii, miten ihanan nĂ€köisiĂ€... ja varmasti myös herkullisia! <3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18298434296924822120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-20851965526959769952016-04-24T19:40:57.774+03:002016-04-24T19:40:57.774+03:00Ooooh, unicorn poo on vĂ€hĂ€n omallakin kokeilulista...Ooooh, unicorn poo on vĂ€hĂ€n omallakin kokeilulistalla taas kesĂ€kuussa kun Lontooseen eksymme ;) resepti on erikoinen, mutta marengit tosiaan peittosivat muut kokeilemamme reseptit 100-0. Meringue Girlsit on niin meidĂ€n idoleita! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-48110325100443953402016-04-24T16:50:22.781+03:002016-04-24T16:50:22.781+03:00Jes, kiitos reseptistĂ€! NĂ€itĂ€ tĂ€ytyy kokeilla piki...Jes, kiitos reseptistĂ€! NĂ€itĂ€ tĂ€ytyy kokeilla pikimmiten, maistoin nimittĂ€in viime syksynĂ€ Lontoossa The Cake & Bake Show'ssa Meringue Girlsien marenkeja (yksisarvisen kakkaa), ja ihastuin ikihyviksi. Aika kaukana niistĂ€ perinteisen kuivista kikkaroista!! ..Eli tais olla varsin tuore tuotos yksisarviselta ;) Erikoinen ohje kyllĂ€, en oo vastaavaan aiemmin törmĂ€nnyt! Ootte saaneet aivan upeita pursotuksia aikaan...Millahttps://www.blogger.com/profile/04289232929785894881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-23432790707703677322016-04-24T10:16:13.370+03:002016-04-24T10:16:13.370+03:00Kiitos! Ja niin on, en ollut ikinĂ€ ajatellutkaan l...Kiitos! Ja niin on, en ollut ikinĂ€ ajatellutkaan laittaa sokeria uuniin, mutta toimi! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-84203584999387988182016-04-24T10:05:46.171+03:002016-04-24T10:05:46.171+03:00NÀÀ on niin ihanan vĂ€risiĂ€. Ja resepti on mielenki...NÀÀ on niin ihanan vĂ€risiĂ€. Ja resepti on mielenkiintoinen, pakko kokeilla.Katri Ratia-Mattinenhttps://www.blogger.com/profile/00854019665429867935noreply@blogger.com