sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mickey Mouse Pops

Moikka kaikille!

Eilen kokeilimme tehdä normaalikokoisista ja mini oreoista Mikki Hiiri popseja ja onnistuihan se; tosin Mikki Hiiri on saanut vähän nallekarhumaisemman muodon! :)


Ohje;

1. Irroita normaali- ja minikokoiset oreot kahteen osaan. Paina popsitikku vaniljatäytteeseen. Paina samalla minioreot korviksi.
2. Laita normaalikokoisen popsin toinen puolikas takaisin kiinni. Mikäli tuntuu ettei se pysy kunnolla kiinni, "liimaa" se sulalla suklaalla.
3. Anna kovettua jääkaapissa n. 15-30 minuuttia.
4. Sulata suklaa kulhossa ja lusikoi sitä popsien päälle varovasti. Napauta ylimääräinen suklaa pois. Näitä popseja ei kannata dippailla sillä ne saattavat hajota.
5. Anna olla jääkaapissa kunnes suklaa on kovettunut.Normaalikokoisia oreoita saa hyvin varustetuista marketeista, mutta minioreoita erikoisliikkeistä ja laivoilta. Ja tottakai esimerkiksi tilaamalla ebaysta.

Arpaonni suosi muuten nimimerkkiä Tuuli, joten onneksi olkoon :)! Sinulle on lähetetty meiliä! :)

-Dr.Sugar-


6 kommenttia:

 1. voi että on sulosia!! voin kuvitella miten menis lastenkutsuilla kaupaksi tollaset :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on suloiset popsit! Sopisi hyvin vaikka Mikki&Minni-teemasynttäreille.

  Kiitos vielä tätäkin kautta palkinnosta, odottelen malttamattomana sen saapumista :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivannäköisiä popseja! Itsekin tykkään käyttää oreoita leivonnassa mutta niitä on niin vaikea löytää täältä suomesta, ulkomailta olen tähän asti aina ostanut. Mutta täytyypä etsiä tarkemmin jos niitä kerran täältä saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään oreoita löytyy hyvin! Tietty Behnforsista parhaiten (millä on muuten nettiputiikkikin!) ja jostakin cittareista myös! =)

   Poista

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)