maanantai 16. marraskuuta 2015

Toscakakku & Omenakakku helposti

Moimoi!

Pääsimme mukaan Blogiringin ja Kungsörnenin kampanjaan ja saimme kokeiltavaksi valmiita kakkujauheseoksia. Tämä oli mielenkiintoinen haaste leipuri-kondiittoreille jotka ovat tottuneet tekemään kaiken alusta asti itse. Kakut teki nopeasti ja maku oli hurmaava, ihan kuin itse tehty! Joten ei ainakaan tarvitse huolehtia siitä etteikö valmisseoksista saisi mahtaviakin luomuksia. Ja mikä parasta - ne sopii varmasti kaiken tasoisille kotileipureille helppoja ohjeita noudattamalla.

Me itse kakkuilun hengessä tuunasimme omia kakkujamme hieman - lisäsimme toscakakkuun ihanaa appelsiininkuorta ja omenakakkuun teimme pinnalle omenaruusuja!
Toscakakun pakkauksesta löytyy myös versio, missä kakku saa mokkaisen vivahteen!

Toscakakkuun & Omenakakkuun lisättiin vain vesi & voi. Ja ei kun sekoittelemaan! Ja sitten uuniin. Hetken kun malttoi paistoa odotella, sai huumavien tuoksujen saattelemat herkut pöytään ja tarjolle!Itsellä ainakin mieli muuttui kaupan valmispakkausten suhteen, nämähän on käteviä (ja edullisia)! Kungsörnen tuotteita melkein kaikki isoimmat ruokakaupat; Citymarket, K-Marketit, Prismat, S-Marketit, Siwa & Stockmann. Onneksi kaapista löytyy vielä suklaapiirasta, pizzataikinaa, vohveleita ja mitä kaikkea! Ja kaikki nopeasti tehtävissä! Kätevää silloin kun yllätysvieraat ilmoittavat tulevansa tunnin kuluttua ja pitäisi ehtiä siivotakin leipomisen lomassa !(terveisiä äidille!) ;)

Kungsörnen seokset sopii myös todella hyvin lapsiperheiden arkeen, vinkkejä mm. Kakkukatrilla & Prinsessakeittiöllä!Yhteistyössä Kungsörnen

-Dr.Sugar-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää kommenttia, herkkusuut :--)