tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post6278325795994444531..comments2023-07-21T11:50:21.203+03:00Comments on Dr. Sugar: Täydellinen porkkanakakkuAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-40579499706778940562017-12-11T09:27:49.369+02:002017-12-11T09:27:49.369+02:00Säilyy useammankin päivän 😊 kuorrutettu kakku pys...Säilyy useammankin päivän 😊 kuorrutettu kakku pysyy pehmeänä jääkaapissakin 😊 itse yleensä teen pohjat etukäteen ja täytän juhlapäivänä, mutta myös edeltävänä päivänä tietenkin onnistuu 😊 muistaa vaan pitää kakun kuvussa ettei siihen tartu makuja 😊 mukavia leivontahetkiä!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-40202307795234922872017-12-10T20:14:03.680+02:002017-12-10T20:14:03.680+02:00Säilyykö kakku hyvin seuraavaan päivään? Kannattaa...Säilyykö kakku hyvin seuraavaan päivään? Kannattaako tehdä pohjat valmiiksi ja täyttää vasta juhlapäivänä? Voiko kuorrutuksen tehdä valmiiksi myös, vai kovettuuko jääkaapissa? Kiitos. :) <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11935550204040895587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-7970652193615915632017-04-19T10:29:12.513+03:002017-04-19T10:29:12.513+03:00Meillä ei ole koskaan jäänyt vuokaan kiinni. Tämä ...Meillä ei ole koskaan jäänyt vuokaan kiinni. Tämä saattaa siis johtua ihan vuoastakin. Tekisin itse niin, että laittaisin vuoan reunoille leivinpaperia 😊 tämän avulla ei ainakaan jää reunoille kiinni! Mukavia leivontahetkiä! 😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-13287627465602752912017-04-19T10:05:52.523+03:002017-04-19T10:05:52.523+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09359363323778704748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-34202916860347646112017-04-19T10:04:48.733+03:002017-04-19T10:04:48.733+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09359363323778704748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-38713739619840226472017-01-28T21:22:18.473+02:002017-01-28T21:22:18.473+02:00Ei. Ihan tavallisella hienolla sokerilla tämäkin k...Ei. Ihan tavallisella hienolla sokerilla tämäkin kakku on tehty 😊 toki ruskeakin sokeri sopisi, mausta tulee sillon paahteisempi 😘Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-37399486208542764772017-01-28T18:22:25.344+02:002017-01-28T18:22:25.344+02:00Reseptissä varmaan tarkoitetaan tummaa sokeria? Ju...Reseptissä varmaan tarkoitetaan tummaa sokeria? Juuri otin uunista pois normi hienosokerilla tehdyn pohjan ja onhan se ruma tuohon tummaan pohjaan verrattuna. Mausta ei voi vielä sanoa mitään, mutta mehevältä ainakin vaikuttiAnonymousnoreply@blogger.com