tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post7813098185994217297..comments2023-07-21T11:50:21.203+03:00Comments on Dr. Sugar: Macarons - täydellinen reseptiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-51841734625965337982017-07-24T19:04:57.272+03:002017-07-24T19:04:57.272+03:00Ehdottomasti! Näissä käytetty juuri sitä :)Ehdottomasti! Näissä käytetty juuri sitä :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-33065559257102315322017-07-24T17:16:06.976+03:002017-07-24T17:16:06.976+03:00Voikohan tuollaista Progel pastaväriä käyttää vär...Voikohan tuollaista Progel pastaväriä käyttää värjäämiseen? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-942460357163851782017-07-05T18:01:36.913+03:002017-07-05T18:01:36.913+03:00Taikinan ei kyllä pitäisi olla lainkaan paksua. Ma...Taikinan ei kyllä pitäisi olla lainkaan paksua. Mantelijauhe mihin ensin sekoitetaan valkuaiset on todella paksua,mutta kun siihen lisätään vielä vaahdotetut valkuaiset seoksesta pitäisi tulla pursotettavaa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-30831072428400216052017-07-05T17:35:40.115+03:002017-07-05T17:35:40.115+03:00Mikähän mulla meni pieleen kun taikinasta tuli pak...Mikähän mulla meni pieleen kun taikinasta tuli paksu köntti? Vaaka ja lämpömittari oli ja kaikki tehty ohjeiden mukaan. Heidihttps://www.blogger.com/profile/14539347784318741543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-34639165340905410382017-06-27T20:25:11.414+03:002017-06-27T20:25:11.414+03:00Ei tarvitse kamalasti sekoitella 😊 en suosittele ...Ei tarvitse kamalasti sekoitella 😊 en suosittele että valkuaisvaahdon antaa hirveän kauaa odotella,sillä se nopeasti vetistyy!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-18658024359228046752017-06-27T20:12:47.003+03:002017-06-27T20:12:47.003+03:00Hah, totta :D
Toisaalta, odottaahan se valkuaisvaa...Hah, totta :D<br />Toisaalta, odottaahan se valkuaisvaahto sen aikaa kulhossaan, että saa sokeriliemen tarpeeks kuumaks. Saako/pitääkö sitä lientä muuten sekottaa, vai annanko vain olla?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-80508453015104038882017-06-27T17:57:10.303+03:002017-06-27T17:57:10.303+03:00Teen yleensä itse niin että oottelen että seos men...Teen yleensä itse niin että oottelen että seos menee ainakin yli 100 asteen ja pistän vasta sitten valkuaiset pyörimään. Näin ainakaan ei koko aikaa tartte kumpaakin kyttäillä 😊 mutta joo, kyllähän nää tarttee pientä multitaskausta 😄Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-32767434289918228502017-06-27T16:53:59.218+03:002017-06-27T16:53:59.218+03:00Kiiiitos vastauksesta :)
Ok, eli pitäs kokoajan va...Kiiiitos vastauksesta :)<br />Ok, eli pitäs kokoajan vahtia seosta ja pitää kädellä mittari irti pohjasta ja reunoista? Ja samaan aikaan vahtia yleiskoneessa pyörivää valkuaisvaahtoa?<br />Nimimerkillä ennen monet täydelliset macaronit leiponut amatöörileipuri, joka ei enää millään saa niitä onnistumaan. Alkaa hermoa kiristää.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-57941222644219100992017-06-27T16:05:22.073+03:002017-06-27T16:05:22.073+03:00Pah! Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, varsinkaan maca...Pah! Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, varsinkaan macaronsien teossa! :D mielellään ei saisi osua, sillä se voi hieman vääristää tulosta! :) kivoja leivontahetkiä! :)Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-24346902577284754642017-06-27T16:01:06.623+03:002017-06-27T16:01:06.623+03:00Tyhmä kysymys ;D : kattilassa kun mittaa lämpötila...Tyhmä kysymys ;D : kattilassa kun mittaa lämpötilaa, ei saa varmaankaan lämpömittari osua kattilan pohjaan? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-40371542530728664102017-06-01T14:07:15.280+03:002017-06-01T14:07:15.280+03:00Hei, tämän voi huoletta puolittaa tai sitten tupla...Hei, tämän voi huoletta puolittaa tai sitten tuplata :) kunhan pitää huolen, että suhteet pysyy samana! Mukavia leivontahetkiä!Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-37029987876147684342017-06-01T11:45:30.107+03:002017-06-01T11:45:30.107+03:00Hei, voiko macarons ohjeen puolittaa vai meneekö j...Hei, voiko macarons ohjeen puolittaa vai meneekö joku siinä kohdin pilalle?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-24727686777574587792017-04-13T08:34:54.656+03:002017-04-13T08:34:54.656+03:00Hei, kiilto on meilläkin aina tehdessä hakusessa j...Hei, kiilto on meilläkin aina tehdessä hakusessa ja nämäkin macaronsit livenä kiilsivät vähän kuvia enemmän,veikkaan että kuviointi vähän hämää 😊 vaaleissa (mitkä on satsin loppuosaa) kiilto näkyy jo paremmin 😘 mukavaa kevättä!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-16321596726550106352017-04-13T00:08:33.766+03:002017-04-13T00:08:33.766+03:00Ovatpa herkullisen näköisiä! Itse ulkonäöllisesti ...Ovatpa herkullisen näköisiä! Itse ulkonäöllisesti kaipaisin kiiltoa macarons kuorien pintaan. Kiiltoa niihin saa marengin ja manteli-tomusokerin yhteen vatkaus vaiheessa :)Nimimerkillä täälläkin yksi kondiittorinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-76043768658015056732017-02-01T21:40:40.334+02:002017-02-01T21:40:40.334+02:00Hei kiitos paljon vastauksesta :) pitääpä kokeilla...Hei kiitos paljon vastauksesta :) pitääpä kokeilla jotain toista väriä, kun aina sattuu sama juttu. Resepti oli kyllä hyvä ��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-29170437519942593482017-01-29T19:17:01.424+02:002017-01-29T19:17:01.424+02:00Moikka! Kiva että kuitenkin koostumus onnistui 😊 ...Moikka! Kiva että kuitenkin koostumus onnistui 😊 tämä on meidän luottoresepti! Sinisissä ja vihreissä macaronseissa kannattaa aina olla aika varovainen, sillä ne saattaa helposti ruskistua uunissa. Voit joko kokeilla toisia värejä (suosittelemme geelivärejä, esim.progel) tai alentaa uunin lämpötilaa 😊 onnea seuraavaan kertaan!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-55414934363450490722017-01-29T19:11:08.110+02:002017-01-29T19:11:08.110+02:00Heippa! Kokeilin tällä reseptillä täänän ensimmäis...Heippa! Kokeilin tällä reseptillä täänän ensimmäistä kertaa ikinä macaronsseja ja onnistui melko hyvin. Yksi asia vain mietityttää, sillä olen ennenkin käyttänyt dr.oetkerin vihreää elintarvikeväriä, ja uunissa se muuttuu sitten ruskeaksi.. Ja näin kävi taas.. osaisitko sanoa, että eikö tuo väri vain ole uuniinkestävä vai missä on vika? Ja mitä värejä kannattaisi sitten käyttää macaronssien värjäämiseen? Kiitos vastauksesta :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-42258838572779704602016-06-18T21:11:46.560+03:002016-06-18T21:11:46.560+03:00Kiitos paljon :) joo uunissa on ollut meilläkin on...Kiitos paljon :) joo uunissa on ollut meilläkin ongelmia, mutta tällä reseptillä pitäisi onnistua :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-91322883389156634552016-06-18T20:55:45.184+03:002016-06-18T20:55:45.184+03:00Nämä olivat älyttömän hyviä ja tosi kauniita. Itse...Nämä olivat älyttömän hyviä ja tosi kauniita. Itse en oo onnistunut omalla macaronreseptilläni enää uunin vaihtamisen jälkeen. Testaan seuraavaksi tätä kakkukatrin respaa.Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-16263323808641861512016-06-18T18:47:43.601+03:002016-06-18T18:47:43.601+03:00Kiitos paljon :)Kiitos paljon :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-65355807904362716412016-06-18T17:43:01.571+03:002016-06-18T17:43:01.571+03:00Nami, nami - nämä olivat niin kauniita ja herkulli...Nami, nami - nämä olivat niin kauniita ja herkullisia! Kiitos ohjeesta, Jinna :) terveisin ErjaLeipoo sukkasillaanhttps://www.blogger.com/profile/00380959914980721772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-70294426907202331852016-06-18T16:09:11.726+03:002016-06-18T16:09:11.726+03:00Kiitos :)Kiitos :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-39239300465930242422016-06-18T15:52:33.061+03:002016-06-18T15:52:33.061+03:00Hyvä ohje on tämäkin!Hyvä ohje on tämäkin!Päivi leipoohttps://www.blogger.com/profile/10494133518449611084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-75899038704613700342016-06-18T09:45:15.305+03:002016-06-18T09:45:15.305+03:00Täytyypä laittaa tämä resepti talteen! Ihanan näkö...Täytyypä laittaa tämä resepti talteen! Ihanan näköisiä! :)Kanelitytön kakkuparatiisihttps://www.blogger.com/profile/13109392598415528094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-11545149463622068082016-06-17T22:48:45.026+03:002016-06-17T22:48:45.026+03:00Okei, kiitos! täytyypä testata tätä reseptiä. Ikin...Okei, kiitos! täytyypä testata tätä reseptiä. Ikinä en ole saanut kunnon "pulleita" kuoria :)Shttps://www.blogger.com/profile/09330655916009552275noreply@blogger.com