tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post8048158204304920253..comments2023-07-21T11:50:21.203+03:00Comments on Dr. Sugar: LaavakakutAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14132142623529787693noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-63778781458135385622017-05-21T13:21:24.999+03:002017-05-21T13:21:24.999+03:00Voi taivas mitä herkkuja!!! Tulee tehtyä varmasti ...Voi taivas mitä herkkuja!!! Tulee tehtyä varmasti useamman kerran kun valmistuskin oli helppoa ja nopeata. Kiitos reseptistä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-15781512003598188752017-05-07T13:46:29.003+03:002017-05-07T13:46:29.003+03:00Heippa! Ja kiitos! Veikkaan että kaksivärisiin mac...Heippa! Ja kiitos! Veikkaan että kaksivärisiin macaronseihin on joko oma tyllansa mistä tulee samaan aikaan kahta sävyä, tai pursotinpussiin on laitettu sisälle 2 pursotinpussia, toisessa valkoista ja toisessa mustaa ja sitten pursoteltu. Joka tapauksessa hankala juttu ja värit on vaikea saada pysymään omilla puolillaan. Ainahan on vielä mahdollista värittää valkoisen macaronsin pinta toisella sävyllä. Tämän tarkempaa tietoa meillä ei ole :p pitääkin pitää silmät auki! Kivoja leivontahetkiä sinulle! :)Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-34686965463781604432017-05-07T06:32:29.784+03:002017-05-07T06:32:29.784+03:00Ihania kakkusia! Hei, koska olet macaronsmestari n...Ihania kakkusia! Hei, koska olet macaronsmestari niin osaatko neuvoa miten saisi tehtyä kaksi värisiä macaronseja. Jossain näin kuvan jossa oli puolet mustaa ja puolet valkoista. Ihan kuin yo lakki. Ei siis alaosa musta kuori ja yläosa valkoinen vaan niin kuin kaksivärinen kuori:)Hennahttp://jauhotpollyaa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-38323361548498220482017-05-05T18:38:34.491+03:002017-05-05T18:38:34.491+03:00Me käytimme näihin Brunbergin tummaa suklaata (53%...Me käytimme näihin Brunbergin tummaa suklaata (53%) ja tuli todella hyviä! :) suosittelemme käyttämään sellaisia missä kaakaopitoisuus on vähintään 50%, niillä itse "laavaosuudesta" tulee valuvin :) Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-17730345871871998982017-05-05T18:36:15.479+03:002017-05-05T18:36:15.479+03:00Paljon kiitoksia! :)Paljon kiitoksia! :)Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-51416312903875881812017-05-05T15:59:30.735+03:002017-05-05T15:59:30.735+03:00Nämä näyttävät aivan huippuherkullisilta :)Nämä näyttävät aivan huippuherkullisilta :)Hääräämön Laurahttp://www.haaraamo.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-36756363495086353732017-05-05T15:32:38.988+03:002017-05-05T15:32:38.988+03:00Moikka,kerroit että suklaan merkitys on suuri. Mit...Moikka,kerroit että suklaan merkitys on suuri. Mitä suklaata käytit? haluaisin onnistua näiden teossa =) kiitos jo etukäteen vastauksesta -TiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-57849678003316631442017-05-05T11:23:39.726+03:002017-05-05T11:23:39.726+03:00Suosittelemme ehdottomasti! Todella herkullisia! M...Suosittelemme ehdottomasti! Todella herkullisia! Mukavia leivontahetkiä siulle! :)Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-13529011281546488652017-05-05T11:23:10.455+03:002017-05-05T11:23:10.455+03:00Kiitos Peggy! No hei suosittelemme sitten varsinki...Kiitos Peggy! No hei suosittelemme sitten varsinkin kokeilemaan! Tää on kuin mutakakkua, mutta tahmeampaa ;)Dr.Sugar/Jonnahttps://www.blogger.com/profile/08032195634171255907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-70887182966965841652017-05-05T10:44:08.346+03:002017-05-05T10:44:08.346+03:00Pitääpä laittaa resepti talteen ja kokeilla joku k...Pitääpä laittaa resepti talteen ja kokeilla joku kerta näitä :) Melissahttps://www.blogger.com/profile/10323459074482204192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5378853326874014380.post-74475470732064598982017-05-05T10:28:08.940+03:002017-05-05T10:28:08.940+03:00Namskis! Tikru rakastaa mutakakkua, voin vain kuvi...Namskis! Tikru rakastaa mutakakkua, voin vain kuvitella mitä laavakakku saa aikaan :D Taidankin hemmotella miekkosta tällä Kiinan reissun jälkeen. Mukavaa viikonloppua!Peggyhttps://pienipunainenkeittio.comnoreply@blogger.com